14.11.2022.
Poziv za iskazivanje interesa za polaganje stručnih ispita Komisija za vrijednosne papire Federacije Bosne i Hercegovine poziva zainteresirana fizička lica koja se žele baviti brokerskim i dilerskim poslovima ili poslovima investicijskog savjetnika (menadžera) na tržištu vrijednosnih papira u Federaciji BiH da se obrate Komisiji.
08.08.2022.
Javni poziv vlasnicima poslovnih prostora za iskazivanje interesa za zakup poslovnog prostora Predmet poziva je iskazivanje interesa vlasnicima poslovnih prostora u Sarajevu i to na području Općina Centar, Stari Grad i Novo Sarajevo za zakup poslovnog prostora za potrebe Komisije za vrijednosne papire Federacije Bosne i Hercegovine.
27.07.2022.
Javni poziv vlasnicima poslovnih prostora za iskazivanje interesa za prodaju poslovnog prostora Predmet poziva je iskazivanje interesa vlasnicima poslovnih prostora u Sarajevu i to na području Općina Centar, Stari Grad i Novo Sarajevo za prodaju poslovnog prostora za potrebe Komisije za vrijednosne papire Federacije Bosne i Hercegovine.
25.01.2019.
Odogovor na predstavku anonimne "grupe dioničara" Odgovor na anonimnu predstavku grupe dioničara SVJETLOST SARS Izdavaštvo i promet d.d Sarajevo